Emblémázás felsőfokon.
Szitanyomás, tamponnyomás.

Szolgáltatásaink

Szitanyomás

A szitanyomtatást leggyakrabban síkfelületű tárgyak emblémázására használják, ahol az emblémázandó felületre közvetlenül, egy speciális nyomósablon segítségével hordják fel a festékréteget.

szitanyomás

Tamponnyomás

A reklámtárgy emblémázásnak egyik legjelentÅ‘sebb szegmensét képviseli a tamponnyomás, hiszen sokfajta alapanyagú vagy felületű, illetve formájú tárgy nyomtatására alkalmas.

tamponnyomás

Transzfernyomás

A transzfernyomás közvetett nyomási módszer, ahol a festékeknek közvetlenül a ruhára való nyomásával ellentétben a festékeket speciális műanyag bevonatú transzfer fóliára nyomják, majd hÅ‘prés alatt „transzferálják” a ruhára.

transzfernyomás

Elérhetőségek

Cégnév:
Pallasz Kft.

1062 Budapest Székely Bertalan u.25

20-9-32-90-92
info@pallasznyomda.hu

Tamponnyomás

A tamponnyomás egyik legjelentÅ‘sebb területe a reklámtárgyak emblémázása.

 

A tamponnyomás egy olyan nyomási eljárás, mely az elmúlt években viharos fejlÅ‘désen ment át. Az ún. tamponnyomó gépekkel lehetÅ‘ség nyílik jelöléseket, ábrákat, emblémát felvinni nem sík felületekre is, úgy, hogy a legkülönfélébb alapanyagokon minÅ‘ségromlás nélkül jelenjenek meg az ábrák a közvetlen festékátadásnak köszönhetÅ‘en.

 

A tamponnyomás egy indirekt mélynyomási eljárás. Egy sík lapba, azaz a klisébe bizonyos mélyedéseket maratunk, ez a nyomatkép.

 

A tamponnyomás rengeteg egyedi megoldást ajánl a legkülönfélébb  anyagú és alakú testek megnyomásához: fa, üveg, kerámia, műanyagok,  fémek, papír, bÅ‘r, agyag, stb.

 

A szilikonkaucsuk rugalmasságának köszönhetÅ‘en a tampon a festék leadása során felveszi a nyomandó tárgy alakját, ezáltal válik lehetségessé a nem sík felületek tamponnyomása.

 

A tamponnyomtatásnál figyelembe kell vennünk, hogy egyes anyagok vegyszeres elÅ‘ -, vagy utókezelést, illetve hÅ‘kezelést igényelhetnek (fémáru, egyes műanyagok), amelyek a nyomtatási költségen felüli tételt jelentenek.

|
|

Pallasz feliratozás | szitanyomás | tamponnyomás | transzfernyomás | emblémázás | pólónyomás